Bestyrelse

Presseansvarlig
Anette Sponholtz
Skovbrynet 44
8670 Låsby
+45 4129 0280
annettesponholtz@gmail.com

Jeg bor i Skovbrynet, Låsby sammen med min mand Michael og vores børn. Vi har boet i Låsby siden 1999.
Læs mere...

Til daglig er jeg ansat i Dagplejen, Låsby men læser i øjeblikket en bachelor i pædagogik.

Jeg har valgt at gå ind i bestyrelsesarbejdet i Låsby Borgerforening, fordi jeg ønsker at være en del af udviklingen i vores by. Jeg ønsker i samarbejde med den nuværende bestyrelse, at fortsætte alt det gode arbejde, der allerede er igangsat. Bl.a. at have fokus på den forstående udstykning af 250 grunde og helheden omkring dette. Tankerne om hvordan får vi budt nye borgere velkommen og introduceret dem for det, Låsby kan byde på, syntes jeg er en spændende proces, som jeg glæder mig til at deltage aktivt i.

Mit primære fokus i dette bestyrelsesarbejde er at bidrage til en højere grad af nytænkning i forhold til mulige tiltag og arrangementer for alle byens borgere. Jeg syntes, det er vigtigt at skabe en samhørighed, og at vi bruger hinandens ressourcer til at få etableret et større lokalt fællesskab fyldt med traditioner. Tanken om at få ”rystet” byens borger endnu bedre sammen, inden vi om få år bliver endnu flere borgere, er yderst tiltalende, og jeg vil gøre mit for at komme med input og ideer til denne udvikling.

Depotansvarlig
Jesper Madsen
Niels Bohrs Vej 15
8670 Låsby
+45 2220 1463
jma@brdrmoller.dk

Jeg hedder Jesper Madsen og er ny i Låsby Borgerforenings bestyrelse. Det var faktisk ikke med tanker på bestyrtelsesarbejde,

Læs mere...

at jeg gik med til generalforsamling i Låsby Borgerforening, men blot for at høre lidt om, hvad den eksisterende bestyrtelse gik og foretog sig. Det skulle dog vise sig, at det både var morsomt og spændende at være med til mødet, og pludselig sad jeg der og fik lyst til at være med til at “bestemme”, hvordan den nye udstykning kunne skubbes den rigtige vej. Og hvad med alle de gule cirkler på Hovedgaden? Der er også en flot flagalle, der skal kigges til samt mange andre ting, der er med til at binde Låsby sammen. Jeg glæder mig til det spændende arbejde og håber at flere “nye” også kan få blod på tanden. 

Sekretær
Lisbeth Overgaard
Skolevej 1
8670 Låsby
+45 4026 4025
+45 8695 1144
lisbeth@laasbyel.dk

Jeg har boet på Skolevej siden 1988 og driver sammen med min mand Arne Låsby EL. Jeg er sekretær i Låsby Borgerforening.

Læs mere...

Det er vigtigt for mig, at Låsby skal være et godt sted at bo i alle aldre, og at indbyggerne i Låsby bliver hørt hos Skanderborg Kommune, når de vil lave ændringer, der berør os i vores hverdag! Ændringer og ny tiltag er mere end velkomne, så længe de er til gavn for os der bor her og at vi bliver hørt før projekterne går i gang! Vi skal også selv præge udviklingen her i byen, ved at komme med gode forslag til bl.a. kommunen. Jeg giver gerne en hånd med, i forbindelse med de mere sociale begivenheder, som Låsby Borgerforening også har i løbet af et år. Jeg forsøger at gøre mit til, at der bliver en større tilslutning til Låsby Borgerforening!

 

Suppleant
Lise Høj Brunsgaard
Vestermarken 1
8670 Låsby
+45 9131 9533
lise.hoej.brunsgaard@gmail.com

 

Mit navn er Lise Høj Brunsgaard, og jeg flyttede til Låsby sammen med min mand i slutningen af 2017.

Læs mere...

Jeg benytter mig af tennisbanerne i byen, og det var derigennem, at jeg mødte bestyrelsesformand Thorkild, som fik mig med i foreningen her. Jeg tror, at små samfund i høj grad er afhængige af frivilligt arbejde og engagement. Jeg vil gerne bidrage med at skabe traditioner, muligheder og samhørighed for byen, så denne bliver til et rart sted at være for alle aldre. Dette er min måde at prøve at bidrage med noget til fællesskabet.

Jeg håber, at vi igennem nye tiltag og friske ideer kan bibeholde de gode lokale initiativer men også komme med nye, som vil øge interessen for endnu flere engagerede medlemmer. Jeg kunne som ny i byen godt tænke mig, at støtte op om arrangementer, der bringer nytilflyttere på banen. Derudover er jeg bl.a. interesseret i, hvordan vi får løst de kommende trafikale udfordringer, som en by-udvidelse i fremtiden vil stille os overfor.

Jeg kan derfor kun opfordre folk til at deltage i alt dette, hvis de blot er den mindste smule nysgerrige 

Formand
Thorkild S. Kristoffersen
Hovedgaden 33B
8670 Låsby
+45 4091 3251
+45 8695 1518
tsk@kodok.dk

Jeg har boet i Låsby siden 1. maj 1979. Jeg har haft forbindelse med mange, mange mennesker i Låsby og omegn gennem alle disse år.

Læs mere...

Både i kraft af, at vi har haft fem børn i børnehave og på Låsby Skole og som dyrlæge med særlig forkærlighed for køer. Jeg har besluttet at ville gøre en indsats for, at Låsby skal være et attraktivt sted at bo og leve. Der skal være liv i byen, i skolen, i forsamlingshuset, i hallen, i boldklubben, i tennisklubben osv. Det er Låsby Borgerforenings opgave at få mest muligt og bedst muligt til at ske i Låsby. Intet er for småt og intet skal være uprøvet.